Hasznos video marketing tanácsok, amelyeket meg kell hallgatnia

Hasznos video marketing tanácsok, amelyeket meg kell hallgatnia



Integrálni akarja a video marketing-et a marketing stratégiájában, de nem ismeri az alapokat? Tudsz egy kicsit róla, de úgy érzed, hogy van néhány jó tanács? Ez a cikk azért van, hogy mindkét irányban segítséget nyújtson. Olvassa el tovább, hogyan javíthatja a video marketing stratégiáját.

Ha úgy dönt, hogy videókat oszt meg a YouTube-on, akkor használja annak szerkesztési funkcióit. Ez magában foglalja a videó kommentárjait is. Ez az ideje egy link felállításához és bizonyos információk, például elérhetőségek beillesztéséhez.

Használja a videomarketing lehetőséget az ügyfelek megismerésére. Felvehet például egy heti videót, amelyben a projektjeiről és a közelgő ügyletekről beszél. Interaktívvá tegye a video marketing kampányát, ha heti videójának egy szegmensét lefoglalja, hogy válaszoljon az ügyfelek által feltett kérdésekre.

Nem gondolja, hogy az ügyfelek hosszas videókat néznek, és érdeklődnek. Ha termékbemutatót tart, akkor kb. Húsz percnyi videofájl felhasználásával felhasználhatja az összes harangot és sípot. Ha csak ki akarja tenni a nevét, vagy üzletet kíván adni nekik, ne tartson tovább 10 percnél tovább.

Találja meg a videóhoz megfelelő személyt. Lehet, hogy nem vagy annyira kényelmes a kamera előtt, mint amire szüksége lennél. Beszéljen munkatársaival, vagy esetleg barátaival, hogy találjon valakit, aki hatékony pompomlány lehet a vállalatának. Ez fokozza a termék promócióját, és minél több embert megnéz.

Ha marketing célokra készít egy videót, tartsa be 2 perc alatt. Azt akarja, hogy a célközönség figyelje az egész üzenetet, és ha túl hosszú, akkor potenciálisan elveszíti a közönséget, amikor kattintanak. A gondolatokat vagy üzeneteket bármikor folytathatja egy követő videóban, ha szükséges.

Míg a videóknak tartalmuk alapján önállónak kell lenniük, ezeket továbbra is reklámozni kell. Miután feltöltötte videóit, próbálja meg őket közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül népszerűsíteni. Időbe telik ahhoz, hogy a videók a keresőmotorokban szervesen rangsorolódjanak, tehát egy lendületre van szükségük, hogy tudatják az embereknek, hogy léteznek.

A video marketing nem olyan nehéz, mint gondolnád. Csak el kell kezdenie használni az előző tanácsokat a marketingstratégiájában. Olyan sok videó található az interneten, mert az emberek szeretik a videókat nézni. Használja ki teljesen ezt a lehetőséget!