Nézze meg ezeket a tippeket az iPhone elsajátításához

Nézze meg ezeket a tippeket az iPhone elsajátításához

 

A kezdeti bevezetés óta az iPhone számos olyan alkalmazással és funkcióval rendelkezik, amelyek segítettek az embereknek az életben való átjutásban. A banki tranzakcióktól kezdve a tartózkodási hely kitalálásáig segíthet abban, hogy megbizonyosodjon az élet biztonságáról. Szeretne többet megtudni? Olvassa el ezt a cikket, hogy megtöltse agyát iPhone ismeretekkel.

 

Annak érdekében, hogy kihasználhassa az iPhone képességeit, hogy megkönnyítse az életét, feltétlenül vizsgálja meg azokat az alkalmazásokat, amelyek GPS-technológiát használnak a közeli benzinkutak, élelmiszerboltok és éttermek elhelyezéséhez. Ezáltal időt spórolhat minden ügyében, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

 

A sok fantasztikus képessége közül az iPhone hatalmas segítség az idegen nyelvek elsajátításában. A szókincs oktatását, valamint a fordítási segítséget nagyszámú nyelven kínáló alkalmazások letöltésével elindulhat az igazi világpolgárrá válás útján.

 

Szeretne egy egyszerű módot a telefon aktuális képernyőjének elkészítésére? Próbálja meg ezt! Nyomja meg egyszerre az otthoni és az alvó gombot, és várja meg, amíg a kamera kattan. Ezután menjen át a mentett fotókhoz. A mappában látnia kell a képernyő képét.

Ez a telefonos alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok helyettesítik a laptopokat. Ha még nem került be az iPhone készülékekbe és nem használta az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdenie. Különböző alkalmazások világa létezik, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenység nagy részét.

 

Ha telefonja lefagyott, és az Alvás / Ébresztés gomb nem működik az Ön számára, ne essen pánikba! Ehelyett tartsa lenyomva a telefon Kezdőlap gombját, valamint az Alvás / Ébresztés gombot egyszerre. Ez lehetővé teszi a telefon kemény újraindítását. Legtöbbször ez elegendő a telefon leoldásához.

 

Használja a telefont vízszintesen, amikor adatokat ad meg. Könnyű elfelejteni, de a billentyűk sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ilyen képességgel a telefonján, akkor az alkalmazást a Safariból szerezheti be.

 

https://www.schell.eu/uploads/tx_dbdownloads/Zeitgemaesse_Sanitaerraeume_2018_Ungarisch.pdf
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/vizeldek.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/szabalyozhato-sarokszelepek/design-sarokszelepek/details/artikel/028080699.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/vizeldek/fluxores-adosados/schelltronic/details/artikel/011130699.html


https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/puris/details/artikel/021250699.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/modus/details/artikel/012760699.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/modus.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/modus/details/artikel/012760699.html
https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/modus/details/artikel/012760699.html

https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/zuhanyok/falon-kivueli-zuhanyszerelvenyek/tartozekok/details/artikel/018470699.html


https://www.schell.eu/magyarorszag-hu/termekek/mosdok/mosdo-csaptelepek/modus/details/artikel/018332899.html

------------------------------
-------------

https://welovebudapest.com/programok
https://welovebudapest.com/toplista/az-orok-dilemma-hova-menjunk-randizni-budapesten
https://welovebudapest.com/toplista/reggelizz-ugy-mint-egy-kiraly-a-legjobb-reggelik-budapesten-a-peksutitol-a-pezsgos-napinditoig-1
https://welovebudapest.com/toplista/7-hely-budapest-kozeleben-ha-egy-nap-alatt-megjarhato-kirandulasra-vagysz
https://welovebudapest.com/cikk/2019/9/10/annyira-csunya-hogy-az-mar-szep-brutalista-epiteszeti-setak-budapesten
https://welovebudapest.com/cikk/2021/6/2/szabadido-kozos-alkotas-egyedi-elmeny-szuper-hangulat-kreativ-workshopok-a-rustic-design-csapataval
https://welovebudapest.com/kultura
https://welovebudapest.com/toplista/13-romantikus-etterem-budapesten
https://welovebudapest.com/toplista/reggelizz-ugy-mint-egy-kiraly-a-legjobb-reggelik-budapesten-a-peksutitol-a-pezsgos-napinditoig-1
https://welovebudapest.com/toplista/13-romantikus-etterem-budapesten
Szeretné tudni, hogyan tilthatja le az iPhone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell lépnie a mobil adathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat elemekkel. Írjon be néhány általános szót a felhasználónév és a jelszó mezőbe, és ez csak azért van, hogy az iPhone ne adja át a helyes értékeket a szolgáltatójának. Ha újra kell indítania a telefont, akkor tegye meg ezt is.

 

 

Ha jobbra húzza az ujját iPhone-ján, akkor egy képernyőre kerül, ahol az egész telefonon kereshet. A beírt szövegtől függően ez bármit megjelenít az üzenetekből, az iPhone-ján lévő mentett jegyzetekből, hogy a teljes eszközön kereshessen.

 

A repülés rajongói imádni fogják ezt az iPhone trükköt. Először meg kell győződnie arról, hogy a Helyi szolgáltatások engedélyezve vannak-e a telefon Beállítások alkalmazásában. Ezután utasítsa Sirit, hogy kérdezze meg Wolfrámot, hogy mely járatok vannak. A Siri ezután felhasználja a Wolfram Alpha keresőmotor adatait, hogy részletes információkat nyújtson a közeli járatokról.

 

Az agyad nem érezheti túlságosan elárasztva az iPhone ismeretekkel, de ha mégis, akkor újra kell olvasni ezt a cikket. Győződjön meg róla, hogy megérti az iphone által rendelkezésre álló összes funkciót, így a lehető legjobban tudja kihasználni, ha ilyet kap.