Iphone trükköket keres? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

Iphone trükköket keres? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

 

Olyan módszereket keres, amelyekkel a legtöbbet hozhatja ki iPhone-jából? Összezavarja az összes elérhető alkalmazás? Nos, ne aggódjon, mert az alábbi cikk egyszerűen mindent tartalmaz, sőt néhány apró trükköt is bemutat, amelyek olyan szórakoztatóvá teszik az iPhone-élményét amilyenné csak lehet.

 

Ha iPhone-ja lefagy, és úgy tűnik, hogy nem tudja működtetni, próbálja egyszerre elcsúsztatni az otthoni és az alvó gombokat. Ezt követően kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez életre kelti készülékét, bár néhány percbe telik, mire az iPhone leáll, majd újra bekapcsol.

 

Az iPhone szótárat használ. Ez segít, mert nem kell gépelni. Ezt úgy engedélyezheti, hogy megérinti a telefon mikrofon gombját, és beszél vele. Ha végzett, nyomja meg a stop gombot, és az automatikusan beírja, amit mond. Ezzel a funkcióval frissítheti állapotát a közösségi oldalakon.

 

Bármikor amikor a Safariban tartózkodik, egyetlen érintéssel hívásokat tud kezdeményezni. Tegyük fel, hogy a közelben lévő tisztítószert keresi. Ha talál egy számot, akkor nem kell az iPhone telefonrészéhez mennie. Csak nyomja meg a számot; ezután csatlakozik ahhoz a helyhez, amelyet megpróbál hívni.

 

Szavakat és parancsikonokat programozhat az iPhone készülékével. Ha Ön diktálja az iPhone számára a szöveget, megtanulhatja, hogyan beszéljen, és a készülék megjósolja, mit fog mondani a továbbiakban. Ugyancsak egyszerű programozni a telefont parancsikonok és további kifejezések hozzáadásához. Gépelés közben a billentyűzet automatikusan javít.

Kezd lemerülni az akkumulátora, és közel sem áll a töltőhöz? Meghosszabbíthatja telefonja akkumulátorát a képernyő elsötétítésével és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mind rengeteg energiát felhasználhatnak, és ezek letiltásával megtakarítható néhány akkumulátor-üzemidő.

 

Amikor beír egy webcímet, hogy meglátogasson egy oldalt, előfordulhat, hogy nem tudja a domain név végét. De ha mégis, van rá mód, hogy gyorsabban elérje a címsávban. Az iPhone világban ez nagyon hasznos. Csak annyit kell tennie, hogy lenyomva tartja a .com gombot a különböző domain névvégződések megtekintéséhez. Ezután választhat a listából.

 

Csalódott valaha, hogy nem tudta időben felkapni a fényképezőgépet a tökéletes felvétel elkészítéséhez? Ez a parancsikon segít sok időt megtakarítani és megszerezni az összes kívánt képet. A képernyő zárolt helyzetében koppintson duplán a Kezdőlap gombra. Ezután a jobb alsó sarokban megjelenik egy kamera ikon. Nyomja meg a gombot a kamera engedélyezéséhez.

 

Ha valami nedvesbe dobja iPhone készülékét, ne essen pánikba. Hagyja ki, és egyszerűen törölje le törölközővel. Ezután ragadjon meg egy cipzáras tároló táskát vagy tálat, és merítse el a telefont nyers fehér rizsbe. A rizs segít felszívni a nedvességet, amely a telefon belsejében van.

 

Ha iPhone-ja iOS4 vagy újabb rendszert használ, akkor vezeték nélküli útválasztóként is használhatja. Először nyissa meg az Általános beállításokat, majd keresse meg a Hálózat gombot. Ezen a képernyőn egyszerűen érintse meg a Személyes hotspot beállítása elemet. A szolgáltató meg fogja kérni a változtatás megerősítését. Most csatlakoztathatja iPod-ját, számítógépét vagy más eszközét iPhone vezeték nélküli kapcsolatához.

 

Az iPhone telefon birtoklása, még szórakoztatóbb, ha tudja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni abból, amit ez a technológia kínál Önnek. A játéktól a munkáig ez a telefon rengeteg szórakozást kínál, miközben kezeli a mindennapi tevékenységeket. Vegye figyelembe az itt tanult tippeket, és használja őket, hogy a lehető legtöbbet hozza ki iPhone-jából!