Válaszok az általános javításokra vonatkozó általános kérdésekre

Akkor annyira juthat el a webes tervezésből, hogy ma belépsz. Ha úgy gondolja, hogy többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző témáról, a megfelelő helyen vagy. Az itt található tippek segíthetnek abban, hogy könnyebbé váljék a webes tervezés profiként.

Válaszok az általános javításokra vonatkozó általános kérdésekre



Akkor annyira juthat el a webes tervezésből, hogy ma belépsz. Ha úgy gondolja, hogy többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző témáról, a megfelelő helyen vagy. Az itt található tippek segíthetnek abban, hogy könnyebbé váljék a webes tervezés profiként.

A JavaScript használatával egyéni betűtípust vehet fel a weboldalain. Az olyan könyvtárak, mint a Typekit és a Google Web Betűtípusok, egyszerűvé teszik az ezoterikus betűtípusok beillesztését a weboldalakra, még akkor is, ha a legtöbb látogatónak nincsenek ilyen betűtípusai a számítógépükön. Ez úgy működik, hogy magába foglalja a betűtípust a JavaScript-be, hogy az ügyfél dekódolhassa.

Tartsa meg a megfelelő oldalakat. Adjon hozzá tartalmat a webhelyén található új oldalakon, ahelyett, hogy a kezdőlap végére érné. Az olvasók többnyire bizonytalanok maradnak azon az oldalon, amely örökre görgetni fog. Ha egy lapon sok tartalommal kell rendelkeznie, akkor az oldal tetején és szakaszaiban hiperhivatkozásokat is tartalmazhat. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy túlzott görgetés nélkül navigálhassanak a rendelkezésre álló tartalomon.

Mindig jelölje meg azokat a fájlokat, amelyeket egy külső programban megnyitni kell. Sok webhely PDF fájlokat tárol, és ritkábban DOC fájlokat, amelyeket a Foxit Reader és a Microsoft Word / OpenOffice programokban kell megnyitni. Ezeket a fájlokat a fájltípust jelölő ikonnal kell megjelölni, és egy linket a megfelelő néző letöltéséhez, ha a felhasználó nem rendelkezik.

Ahhoz, hogy a webhely látogatói megtalálják az otthoni útjukat az Ön webhelyén, mindig tartalmaznak linket a honlapjára a webhely minden oldalán. A látható oldalra mutató link lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen visszatérjen a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja, akkor a látogatók csalódást okozhatnak, és a webhelyet teljesen elhagyhatják.

Bármi legyen is az esztétikus kialakításod, győződj meg róla, hogy minden fájlod kicsi. Ez azért van, mert a fájlméretek közvetlenül korrelálnak a betöltési idővel. Mindig azt szeretné, hogy webhelye a lehető leggyorsabban töltse be. Még mindig vannak olyanok, akik a webhelyét használják, amelyek nem rendelkeznek nagy sebességű kapcsolattal. Egy tesztet szeretne végrehajtani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye jól működik-e még telefonos modem kapcsolatok esetén is.

Szervezze meg linkjeit, és ne helyezzen túl sok linket a webhely egyik területére. Ez megzavarhatja a látogatókat, és elhagyhatja a webhelyet. Ha sok alacsony és közepes jelentőségű kapcsolata van, emulálja a sok blogban látható "blogrollokat", és dobja el őket az oldal jobb oldalán lévő oszlopban.

Hozzon létre egy skálázható és megbízható weboldalt. Mivel a technológiai fejlődés és a monitorok folyamatosan változnak, nem tudja tesztelni webhelyét az összes platformon és a képernyőméreteken. Győződjön meg róla, hogy a tervezés, a tárhely és a kód méretezhető. Tegye ezt úgy, hogy gondoskodik róla, hogy hibamentes legyen, és hogy a betöltés sima legyen. Ez segít létrehozni egy jó kialakítást, amely sok körülmények között működik.

Most már jól meg kell értened, hogy milyen pénzt tudsz csinálni, ha jól tanultál a webdesignban. Tisztában kell lenni azzal, hogy a web design számos különböző módon hozhat létre jövedelmet, és mindig keressen új utakat, amelyek hasznosak lehetnek ezen a területen.a